Če ne igraš ne dobiš

Resnica easy lifa brez službe je ena sama

Klikaj na vsako brezplačno igro na spletu, izpolnjuj kupone in jih za eno znamko pošiljaj. To je mantra, da postaneš poklicni igralec brezplačnih nagradnih iger. Tudi terne so. Danes je bilo že dopoldne po 9 veselo, ko me kliče tajnica Slovenskih novic, s katero sem imel opravka pred 15 leti. Mi čestita za hektoliter in kar debelo gledam. Da mi novinarja, in glej ga hudiča čez 2 uri je s hektolitrom pri meni doma. Preoblečem se na zeleno, pomagam vse veze znesti na mizo in stole. Fotkanje, intervju, zraven je še oče ki pove novinarju precej zadev o vasi v kateri živim.

V Slovenskih novicah bom

Sociala ko jo jebe, njihovega denarja ne rabim. Zdaj do Božiča ne kupujem nobenih pijač razen sokov. Si sploh predstavljate, koliko je to 100 litrov? Znova se je izkazal več kot odličen delo marketing, kapo dol, ma bom napisal eno prošnjo, pa bom lahko njihov obraz za njihove marketinške kampanije. Avdicijo pa sem že opravil. Nasmeh, urejenost, privlačen videz. Zraven znam še pisat slogane, zna bit da bo Črna udova moja služba. Zraven rešujem še ankete za 2 javno mnenjski agenciji, trgovskih bonov in love bo do krove. V primerjavi reveži, čakajočimi za nič vredne pakete pomoči sem bogataš.
Dobljenih nagradnih iger ne štejem več

Vrnil sem se iz ohlajenih termalnih mehurčkov, kar me je za 4 dni stalo 75 evrov. Darilo za Abrahama. Imam odlično žlahto kapo dol, najbolj cenim gotovino. Finančnemu brodolomu sem se široko izognil.
Če me boste čez kako leto zagledali na jumbo plakatih, pazite na cesto in volan. Na volan. Saj veste kaj je to volan? Alternativne možnosti se široko odpirajo, ko jebe Papilot, sončno in socialo! Ma kakšno fizično delo vas prosim. Zame je ohlajena pisarna, zraven kava mat, skupna tajnica za logistiko, kreativnost in ideje. Tudi teren. Slovenske novice so najboljša odskočna za marketinško novinarsko kariero. Ko si enkrat noter si njihov. Že včeraj v tistih 3 urah ko sem bil v Ljubljani, in bil len so se mi dogajali čudeži.

Dam got, Lordwalsova samozavest sega do neba. Pozni julij in avgust je zaradi praznih pisarn najboljši za to, kar iščem. Novinarski kreativec.
Delo marketing in slovenske novice sta blagovne znamke, vredne zlata.
Zadel sem terno. O tem ni dvoma.
Če ne igraš ne dobiš

Ostajam skromen vse dobljene nagradne igre so naključno izžrebane.
Vedno pogosteje pa me bodo mediji prosili za dogovorjeno sodelovanje.

Našel sem si sanjsko službo

Ko jebe socialo, Papilot, sončno in domove upokojencev

Ma nisem mona da bom še kdaj delal v domovih upokojencev.
Termalna sanacija desnega kolena je odpravila večino bolečin.
Kljub vsemu si bom prizadeval za invalidsko upokojitev

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !