Ceneni populizem

Je na Primorskih uvedla okoli leta 2000 večna direktorica Pn Barbara Verdnik, najbolj znana to tem, da je s dobljeno tožbo na delovnem sodišču dobro osušila finance Pn. Celo Slovenske novice ne gredo tako nizko, kot velikokrat Pn.

Pa poglejmo današnje

Če novinarke in novinarji Pn najdejo samo enega vinogradnika, ki bo za božji lon oziroma plačilo ob svetem nikoli dal grozdje Agroindu, lahko dobi nagrado mona leta. Z Agroindom je konec in počil je lonec.
Če ni plače, ostani doma! Kalič: verjetno ste na Pn že slišali za globalno segrevanje oziroma da je prodaja Kaliča nekdanjemu raly vozniku flop leta. Še tiste gostilne, ki so ostale na Primorskem, so bolj prazne kot polne. Da bodo turisti drli na zelen Kalič?
Sežana teče od Triglava pa do Jadrana v stečaju, 3 hotel nekdanjega Htg je Triglav. In ne Tabor. Bojim se, da je nekdanja restavracija Htg na Sežanskem terminalu zaprta od 1 maja 2004 če ne prej.
Preverite, pa pazite da ne padete v skoraj 4 metrski jašek nekdanje restavracije Kompas ob glavni cesti na Fernetičih. Porazno stanje. Bojim se, da je nekdanji Sežanski terminal danes mesto duhov.

Pa katera mona bo kupoval tam, če imaš pri ciganih na Fernetičih vse?
Štediterskih storitev zaradi Eu skoraj ni več. Gas, benvenuti nel Italija!
Novinarsko mrhovinrstvo je članek o težavah s gorivom večnega direktorja narodnega doma Maribor Vladimirja Rukavine.
Večer o tem ne poroča saj je njegov incident poden.
Plačo ima vsaj 1500 evrov!

Pravopisne, vsebinske in slogovne napake so stalnica Pn.
Kje je lektor?
Kje je poletni škljoc? Kje je olimpijski kviz?
Pa brez skrbi. Konkurenčni Večer se je pobral. uvaja nove izdaje, komercialne Večere, Večer drži izjemno visok nivo in ne pada na razne Rukavine. Tina Trstenjak in Peter Kauzer sta junaka današnjega Večera!

O čem še piše današnji Večer?

O odstopanju najnovejšega direktorja občinske uprave Mariborske občine, o zapisnikih banke Slovenije preiskovalni komisiji in o vlogah za študentske domove.

Zagotovo zanimivejše branje od populističnih novic Pn

Odločitev, kaj boste brali, je vaša!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !