Ženske nad 50 let

So idealne partnerke za osamljene moške nad 50 let? Zdaj ste me dobili, da bi kakšno od teh ulovil, se mi ravno ne mudi. Več sem se ukvarjal s usmerjevalnikom wi fi, zdaj ko sem hitrost spravil na 9 mp lažje živim. Će že kakšno nad 50 srečam, ali je na bolniški, ali brez službe. Pa si pomagaj s takimi.

S knjižničarko tam blizu atomske centrale si lahko pomagam še manj.
Še najbolj sem vesel, da sem danes lahko zastonj kupil kartico za mobitel in špežo. S izžrebanimi trgovskimi boni Qulandia. Spoznanje, da intelektualka ne bo moja srčna dama, je jasno. Nižje izobražene prej dajo kot bi rekel aforistični kolega Bojan Swentner:
Tista ki na sindikalnem izletu hitro da dvakrat. Če moški to zmore pa je druga. Enim škodi sevanje, drugim psiha, normalno žensko je danes dobiti skoraj nemogoče

Če hočemo premik, moramo sami premakniti.

Te dni, ko se začenja 1 novembrska svečna psihoza okoli rajnih razumem trgovce, ga ni ki te dni ne bi prodajal sveč.
Razumem tudi svetovalca iz kmetijskega zavoda v Murski soboti, da se mu je utrgalo. Od projektov.

Sta pa mi dve brez službe danes v knjižnici v Novi Gorici dali roko.
Tista knjižničarka, ki me je vlekla več kot 10 let ne vem če mi jo je kdaj dala. Od aforirističnega kolega Bojana Swentnerja sem si sposodil njegove aforistične zbirke, nekaj sem jih prebral mojemu Goriškemu kameradu. Stvari gredo na bolje, če smo dobre volje. Trenutno me bolj kot ženske grejejo ideje pod odejo. Idej pa kot veste mi ne zmanjka, migajoče ritke me malce vznemirijo, rečem pa si:

Stari, zberi se!

Imam pa že raje one, ki s ritkami malo manj migajo, kot one, ki več.
Take imamo, tista ki hitro da, da dvakrat. Je pa res, da za sex s starejšimi od 50 let ne rabimo nobene zaščite. Razen če so te gospe preveč radoznajske. Situacija v naši mali Sloveniji je vse prej kot erotična, če bo toliko aretacij bo zmanjkalo prostora v zaporih.
A kaj ko se lovi samo male ribe. Velike plavajo dalje.

Ostanite v cvetje, zalivajte rožce in sem in tja pejte v stožce po rožce!
tomaz.svagelj@gmail.com

 • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Ženske nad 50 let”

 1. Stric Marč pravi:

  Kaj hočemo, ni denarja, ni karizme, kaj bi mlade z nami, ko je ponudbe na trgu dovolj. V uteho nam je stara ljudska modrost, ki pravi, da čas dela za nas.
  Mlada pravi: Kakšen je?
  Zrela vpraša: Kaj je?
  Druga vpraša: Kaj ima?
  Stara reče: Samo da je!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !