Martinove resnice 1

Lažje je od medija dobiti nagrado za glasovanje, kot plačano objavo.

Hudič ima mlade tam, kjer je najmanj treba.

Očitno je osebni obisk redakcije Pn v Novi Gorici pripomogel, da so moj kuponček izžrebali. Tako sem dobil nagrado za glasovanje osebnosti meseca. Oktobrska zmagovalca sta Vasja Klavora in Igor Komel, najbolj zaslužna za postavitev prvega civilnega spomenika žrtvam prve vojne na Dobrdobskem polju! Mogoče dva glasova več nista odločilna, a odločeno je. Članek o zmagovalcih s sliko otvoritve spomenika s Italijanskim predsednikom Matarelo je napisal Pn novinar Nace Novak!

Mogoče sem bil včeraj do Pn malo oster, a poudariti sem hotel, da se v pretežno ženskem kolektivu Pn šiht ne konča takrat, ko je treba po otroke v vrtec, takrat se šele dobro začne. Novinarke, mamice že več let jamrajo, kako bo hudo ko bodo morale delat na sedežu splošne plovbe v Portorožu.

A to je nujno če hočejo preživet na konkurenčnem trgu!

Vprašanje je, ali sploh imajo v palači Tarsia optiko, ki je nujna za hitro internetno komunikacijo. Sedež Pn v Kopru je na medijski ulici v starem mestnem jedru kjer je kabelska tv a za optiko vedno zmanjka denarja Najverjetneje so si priklop sami uredili, težave ostajajo s računalniki, če niso prešli na hitre prenosnike so stroški električne energije visoki, izguba časa pri vklopih in prenosih velika!
Parkirnih mest na ulici of skoraj ni na dvorišču radia pa so rezervirani za službene avte tv nacionale

Velike težave imajo Pn s raznašalci, v Bovcu že mecec iščejo raznašalca. Ga ne dobijo. Kdo je mona da bo vstajal ob nečloveških urah?

Dr. Vasjo Klavora, priznanega kirurga, gorskega reševalca, poslanca in zgodovinarja najbolje karakteriziramo s njegovovo mislijo, vir pn ki jo izrekel ob predstavitvi njegove zgodovinske knjige o bojih na Škabrijelu v Kranjsko gorski knjižnici

Klavora končal vojno
Prvo vprašanje občinstva je bilo, katere teme se bo lotil sedaj. Čeprav je še veliko zanimive tematike, pa je njegov odgovor presenetljiv: “S tem sem končal. Vojno je treba končati.” A vendar ta odgovor ni popoln. Pristavil je namreč, da se zarečenega kruha največ poje, hkrati pa namignil, da mu je zelo pri srcu leposlovje. Kaj se ve, mogoče pa bo njegova naslednja knjiga roman o soški fronti

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !