Strogo zaupno o nezaupnih rečeh

Berem po dolgom času spet ta blog od Kecurjeve, punca je grozno prehlajena in osamljena, tako da zavrača še obiske svoje najboljše prijateljice. Me hitro mine, saj se že po ničnih komentarjih pozna, da so težave, kakšne, me ne zanima.

Tam gori v peklu so nam spet poletno podkurili, tako da tja do septembra ne bo nobenega, ki bi jamral da ga zebe. Poletje bo, oziroma je še, dobra novica zame je, da se mi od spletnih anket obeta love do krove. Pa še nov posel sem sklenil za jeseni.

Danes je tisti dan, ko Večer, oziroma njegova revija spet tala nagrade. Hudo me matra, ali sem med nagrajenci, glede na to da sem se vsak dan prijavljal. Če igraš, lahko dobiš, če pa ne, ne dobiš nič. Country glasba je tisto, kar obožujem, kot kakšno radoznajsko. S takimi, kot so Kecurjeve, si res nimaš kaj pomagat.

Kar se tiče old boysov, 29 let je že od tistega dneva, Jbtz!
Nedvomno je bilo s strani nekdanje Jugo armade kršenje človečanskih pravic, če bi jih pustili brez sojenja na svobodi, bi mogoče niti ne prišlo do osamosvojitve. A bilo je nekaj jastrebov, pro srbsko usmerjenih, pa jih je motilo vse, kar je dišalo po neodvisnosti. Tudi Bavčarjev in kasneje Bavconov odbor za varstvo človekovih pravic je plemenito dejanje, a najbolj plemenito bi bilo, če bi šef prvega odbora čim prej šel na Dob.

Tam ga čaka ohlajen apartmajček!

Položaj dobiva obliko sranja, predpostavljamo uspostavitev novega vprašanja. So pred 30 leti peli Pankrti. Kje so že tisti, čudoviti socialistični časi, kot so nas bolj kot materializem skrbele udarniške akcije!

Akcija ali reakcija, Borut Pahor ali Kamniški Šarec?

Če ne pijete šmarnice, boste gotovo za Pahorja, in akcijo!

Ko že toliko govorimo o bankomatih, je prodaja Nlb Slovenska največja sramota. Naj ostane naša zdaj ko smo vanjo zmetali že skoraj 3 Milijarde evrov in posoja denar samo dobrim komitentom, že prinaša državi lepe dobičke.

Ostanite te dni lepo v senci, v dobri družbi, in ne prisegajte na tiste, ki so prevarali državo.

tomaz.svagelj@gmail.com

publicist

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !