Za gajbo najboljšega

Če je kaj te dni dobro ogrelo Slovenijo, je nagradna igra pivovarne Laško, Legende. Vrteča flaška se samo 20 na dan pomakne k gajbi, in ravno toliko srečnežev in srečnic ima šanso vpisat svoje podatke. Za gajbo. Dobili jo bomo samo tisti, ki smo stavili za Tavaresa, ki premočno vodi s skoraj 80000 glasovi, Cimerotič se približuje 35000 glasom.

Oglaševalska agencija, ki je iznašla genialno idejo, kako povečati prodajo znanega piva, bolj znanega po sloganu zvestoba do roba, zasluži državno priznanje.
Piarovci Pivovarne laško si manejo roke, v upravi Heinekena nazdravljajo s šampanjcem,
Celo v piarovski agenciji se ne pritožujejo s plačilom Laščanov.
Tudi njihovi tekstopisci, ki so iznašli nekaj ponarodelih, za ušesa dobro slišanih stavkov, so končno lahko poplačali svoje dolgove.
Prodaja ta zelenega, pa je poskočila za ogromno gajb. In prav je tako, vsaj iz mariborskega zornega kota, sploh pa glede na mnenje Viol je greh piti žabarsko pivo.
Na štajerskem je zakon pivo laško in prav je tako.

Sam ne pijem alkota, bodo pa starši veseli, ko bo gajba dostavljena. Pa še kakšen žejen sosed. Za mano je dober nagradni teden, ko sem se vsaj za malenkost približal delu tekstopica za marketing. Ne pozabite naslednji teden kupiti večera, izvedeli boste, kako lahko porabite 7500 evrov. Sreča je na strani srečnih, če ne igraš, ne dobiš. In kaj je lepšega kot zastonj spletne nagradne igre? S rednim igranjem brezplačnih spletnih nagradnih iger na dolgi rok lahko zaslužite več kot s delom za minimalno plačo. Edini pogoj je, da vsak dan, ko ste doma, igrate. Kar je obdavčeno, organizator plača dohodnino, vi se naslednje leto samo prijavite. Davčna vam vrne dohodnino ker ne presegate limita.

Nasul sem vam nekaj vrtečih zgodb, damm got, saj sem Lordwales.
Ne pritožujte se te dni, če vas ne zebe, če pa vam je prevroče,
Ne škodi kaka flaška ohlajenega Laškega. Zaradi politike se te dni ne obremenjujte preveč, raje dobro zalivate vrtove, in si privoščite odklopljen dopust. Če boste zase poskrbeli, boste največ naredili.

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !