Ni vsak črn muc puma

V Krminu, Goriška pokrajina, Fjk, je sprehajalec s psom preplašil črno mačko. Okoli 20 kil. Dejansko sta bila bolj preplašena pes in njegov lastnik. S temi črnimi mačkami znajo bit težave, se mi zdi.

Take novice dosegajo rekordno branost, in ni ga medija, ki jih ne bi postavil na najbolj vidno mesto. Vsekakor boljša novica kot Mahnič, parlametranih komisijah in 2 tiru. So se pa na goriškem, pa tudi po Sloveniji razpasli divji prašiči, ki so zaradi oklov nevarnejši od črnih mucev.

Še bo dež, še bo padalo. Slovenija pluje proti 2 tiru, in zagotovljeni zmagi Pahorja. Pa kje pri hudiču je bila opozicija, ki bi lahko priključitev, ne vrnitev Primorske k matici proslavila v prvi vrsti na državni proslavi na travniku pred mestno hišo v našem mladem mestu, Novi Gorici. 70 let jih šteje, prvi Novo Goričani pa 69.
3 po vrsti je nekdanji založnik Branko!

Ni da ni, dragi moji, Tomaž Gorec se v komentarju na mojem blogu hvali, da je v letu in pol zadel 3 nagrade nagradnih iger.
Kaj naj jaz rečem, ki sem jih v mesecu in pol zadel 10 ?

Če premakneš, se premakne, če igraš, dobiš, če pa delaš, imaš.

Naši zlati fantje na Euro basket v Istanbulu se odlično držijo, ni dvoma, da bodo zlati! Dragič in Dončič narodna junaka, oni so naši!

Ne kot opozicija, ki bi bila rada naša, pa še vedno Slovenijo deli med naše in vaše. Pa kdo pri hudiču je osvobodil Primorsko in kdo tekel kot zajci? Potem se opozija čudi, da vedno zgublja, pa kdo jih bo volil, če narod dele, goje sovražni govor in razpihujejo ksenofobijo?
Njihov strah do drugačnih je nesprejemanje drugačnosti, ko Slovenija noče več živeti za ljubljene vodje.

Janše in njegovih še dolgo ne bo na Goriško, na Koprsko še manj,
Pa saj jih skoraj noben Primorec in Primorka ne pogreša.
Je pa bil s aplavzom sprejet legenda slovenskega nob boja, diplomat in dolgoletni predsednik zveze borcev, Janez Stanovnik.

Ste mislili, da bodo v Gorici ploskali Janši?

Da gre opoziciji na predsedniških volitvah slabo, si je sam kriva! Mogoče ji ne bi škodil kak nasvet sredinske frau Merkel!

Frau Merkel in Pahor sta zmagovalca

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !