Slovenci in službe

Kaj imata skupnega Bovška in Komenska občina? Da v obeh iščejo raznašalce, pa jih niti pod razno ne bodo našli. Slovenci slabo plačanih, zlasti honorarnih del skorajda ne opravljamo, če, jih za kratek čas. Te dni, ko je trgatev na višku, je bolje pomagati žlahti, in se na račun nekaj urnega obiranja grozdja v prijetni in zgovorni družbi dobro najesti, kot skoraj cel dan zabiti v minimalno plačani službi.

Fredi, edini slovenski aforist, ki mu mediji plačujejo za objavo njegovih aforizmov, v tv okno, skupni prilogi regionalnih časopisov pravi, da se gospodarska rast pozna zlasti pri cenah v trgovinah.

S njim se zagotovo lahko strinjamo, zlasti ob navadi Slovenskih podjetij, da zavlačujejo s plačili za opravljeno delo. Če pri Slovenskih podjetij naročiš, ti naročeno dostavijo v najkrajšem možnem času.

Tista znana, da naj ti delo dajo, je ponarodela. Pa kdo pri hudiču naj bi ti plačano delo dal, če ne vidijo ure, da se te rešijo? Sončna se obnaša, kot da bi brezposelni imeli neskončno časa za čakanje? Če bomo predolgo čakali, niti za lažja dela ne bomo več sposobni, saj nas leta lovijo!

Bolje drži ga, nego lovi ga, In več kot mona si, če čakaš od sončne čudeže, ki jih ni. Slovenec sem, ne jamram, raje rešujem ankete in igram brezplačne nagradne igre. lahko sanjaš o raznih poželjenjih in položajih, a pri ženskah je da ne padajo na boeme. tomaz.svagelj@gmail.com

Ko sem danes reševal nagradni kviz Kmetijske zadruge Krško, sem se spomnil tiste knjižničarke, blizu Nuklearne elekrarne. Še bere moj razvpiti blog, je možno sobivanje s njo, in kako bi preživela dan, če bi
se slučajno srečala? Osel gre enkrat na led, jaz sem tudi šel enkrat, večkrat raje ne. Jaz zagotovo rabim kako normalno, tako ki ne komplicira in je punca odprte sorte. Ali bi me taka prevarala s kom drugim, raje ne razmišljam, a zagotovo zaradi tega ne bi delal prevelikega cirkusa. Če je ljubezen dovolj močna, zdrži ovire vse.

Zagotovo damm got ostajam stari, dobri Lordwales, in s mojo črno ljubico, tipkovnico sva dobra prijateljica. In damm got, dragi moji, sreča je na strani drznih in pogumnih. Najboljši ostajamo na blogerski sceni, dobre bejbe imajo dobre joške, vsem nam ostaja upanje

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Slovenci in službe”

  1. Stric Marč pravi:

    Lordwales. Sedaj, ko postajava glavna blogerja, blog ugaša. Vsi najboljši so itak že zapustili to sceno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !