Frau Merklel Wilkomen

Frau Merklel will back, Germany stay stabile!

Končno dragi moji kljub dežju, ki pada kot iz škafa, super dobre novice.
ne samo da se stara, dobra frau Merkel vrača tja, kjer se najbolje počuti, v kanclesrko pisarno v Berlinu, prestolnici Zvezne republike Nemčije, tudi Kovačiči in njegovi so izgubili referendum o 2 tiru.

Sredinska politična pot je pač najboljša, razni skrajneži, kot Afd in njim podobni, pa se trudijo zrušiti vlade, demokracijo, družbeni sistem. Da jim to nikakor ne uspe, je zasluga visoke volilne udeležbe pri Nemških zveznih volitvah, in rekordno niske udeležbe pri Slovenskem referendumu o 2 tiru.
Stranke, ki podpirajo današnji referendum, verjetno v bolj demokratičnih državah, kot je Nemčija, ne bi nikoli prestopile volilnega praga. Pri nas pa delajo red in nered, davkoplačevalci pa plačujemo nesmiselne referendume.

Kako dolga je že oslova senca?

Na to vprašanje bi moral odgovoriti prvak največje Slovenske opozicijske stranke, ki stoji za propadlim referendumom. Volilci in volilke volijo po svoji vesti, okoli milijona in pol volilnih upravičencev nas ni šlo na volišča. Je lepše doma, na toplem, kot se močiti po tem dežju. Treba je priznati, da je slab vladni projekt boljši kot noben.

A to Janši in njegovim ne kapne, se še spomnite propadlega referenduma o arhivih nekaj let nazaj. Uspel je samo referendum o družinskem zakoniku, to pa zato, ker je Slovenija dežela tradicionalnih vrednot. Kjer je kranjska s zeljem še vedno boljša opcija kot enakospolni, a nihče jim ne odreka nobenih pravic. Žal enakospolni ne morejo imeti svojih otrok. Demografija Slovenije je v strmem padcu, in če skoraj nimaš dohodkov, tudi otrok ne boš imel.

Imamo pa slabo, deževno vreme, dežja na pretek, najverjetneje bo 22 oktobra, ko se obeta gladka zmaga predsednika Pahorja, sončen dan. Kot nalašč za sprehod in mimogrede še na volišče. Edini resni kandidat Pahorja je Kamniški župan Šarec.

Je danes odličen dan da se nazdravi s šampanjcem ali sokom

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !