Povišica

Težko dobiš povišico, če nikjer ne delaš, še težje prijatelje in prijateljice, če nisi na družabnih omrežjih, najtežje pa službo, če je ne iščeš. Pregled novic te dni znova dokazuje, da okupacije v 24 slikah ne bo, je pa veliko političnega grmenja in treskanja. Eni bi se odcepili, drugi pripojili, ostali prisesali. Branje življenjepisa Angelce je kot sodelovati v resničnostnem šovu, samo tam bolj kot tradicionalne vrednote in moralo prakticirajo grešne zadeve.

Kdo pa bo zaposlil vse župnike rkc, ki kar pogosto najdejo ljubezen, in so zato iz rkc izključeni. Ker so dobri pridigarji, bi še najbolje služili bogu in sebi kot tiskovni predstavniki bolj tradicionalnih strank. Prosto po Angelci naj donosijo vse, tudi posiljene, posiljevalcem pa do 10 let zapora. Splav je menda greh, vzdrževati nenačrtovane otroke pa ni. To je dovoljeno, tudi če nimaš nič denarja. Bo že bog pomagal, ta bo težka. Koga pa mediji sprejmejo odprtih rok? Vsakega, ki vsakemu pove, kar mu gre, in tudi ne. Angelca je zdaj lahko srečna, saj je dobra odskočna deska Primcu in njegovemu God da prestopi parlamentarni prag, in tako najbolj znanemu desetarju omogoči tretjo Janševino?

Če je res, da v tretje gre rado, in da se to ne zgodi, vsi na državno zborske volitve. To ne bodo navadne volitve, to bo referendum za pro Evropsko demokratično Slovenijo, in bog ne daj za ksenofofno in sovražno Janševino! Da Orbanizacija Slovenije ni dober politični model, vemo, še slabše je pregrevanje gospodarstva, ki posledično vodi v višjo inflacijo in visoke cene. 2 tir bi ob vsem zadolževanju Slovenija zmogla tudi brez Madžarskih 200 milijonov Evrov!
In kdo je zdaj na smetišču zgodovine?

Vsak, ki izgubi referendum. Njegovih 5 minut medijske slave mine, stroške propadlega referenduma bomo plačali davkoplačevalci. Da nas je več kot milijon ostalo doma, ni naključje. Zato dragi Kranjci, pamet v roke, komu reči ne, je jasno. Lahko prisegaš na medvojne katoliške vrednote, toda oprostite, tudi takrat so župniki na veliko grešili. Vrednote, kot so tradicionalna družina, splav je greh, in celibat so že malo pase. Celo sds se jih ne oklepa več, če poslušamo njihovo Tomčevo, predsedniško kandidatko, so skoraj sredinska stranka v dobri preobleki. Take stranke so neškodljive samo, če niso na oblasti.
Ko pa pridejo, se začno politične nastavitve, medijska uravnoteženja in posli pod mizo.

Je pa res, da sta predsedniška zmagovalca samo dva, in desnica spet ne bo slavila.

Zato ljubi Kranjci, pamet v roke!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Povišica”

  1. stricmarc pravi:

    Angelca prisega na tradicionalne vrednote. Da je srce pomaknjeno malo na levo stran prsnega koša, je znano iz anatomije. Res je, da smo z desno v večini primerov bolj spretni, močnejši, saj je vendar desna ta prava. Tudi denarnico nosimo v desnem žepu. Vozi se tudi po desni strani cestišča. Le pešci hodijo po levi. Tudi urni kazalec teče od leve proti desni. Tudi Desanka Sakić ni Levanka Sakić! Vprašajte izkušenega krojača, v kateri hlačnici je predvideno mesto za moškega korenjaka? V desni vendar! Ali ni to dovolj razlogov, da volimo desnico?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !