1600 post lordwales

Težave naše družbe se nenehno kažejo v sistemskih težavah!

Težji kot smo, lažje zgledamo, grši kot smo, imamo lepšo podobo,
in bolj kot rešujemo svet, manj rešimo sebe! Če damo sebi, največ naredimo, če dajemo drugim, v zahvalo ne dobimo skoraj nič. Lahko razumemo mizerne plače gasilcev in tistih 2 gasilk, 24 plačni razred je za operativno delo v javni upravi božja mana! Se pač poišče dodatne prihodke, javno mnenjske ankete so odličen posel.

Ne verjamete, kako do 100 Evrov v enem letu plus nagrade samo s odgovarjanjem na javno mnenjske ankete! Če igraš, dobiš, če delaš, imaš. Če temu dodam še nagrade brezplačnih nagradnih iger, imam več, kot ostane gasilcem po plačilu položnic! Ker so težave družbe, sistemske, je potrebno ukaniti sistem. Manj položnic kot plačamo, več nam ostane! Pomembno je tudi, kako jih plačamo, bog ne daj na bančnem okencu ali pošti! Ali na okencu delavske hranilnice ali preko spletne banke. Predvsem pa ne verjamite preveč političnim obljubam, ki so pred volitvami sladke kot med, po volitvah pa grenke, kot pelin.

Verjamite predvsem vase, in ne raznim Kecurjevim, s nepospravljenim podstrešjem.

Za vse igralce lota srečne številke:
2, 18, 19, 26

Ne garantiram dobitka, če igraš, dobiš!

Vlada sestankuje, spet mlati prazno politično slamo?
Politika rešuje svet, pa je od tega samo ogromno namlatene politične slame. Lahko jemo prazno politično slamo?

In če hočete, da vam ob mižeriji, ki jo še vedno imamo, ob mesecu kaj ostane, se izogibajte bifejev in gostiln kot hudič križa. Prihranki so razlika med stroški in prihodki. Inflacija blizu 3 % na leto, cene živil so šle gor za skoraj 10 %, položnice tudi, in če se hočete rešiti limita, je treba položnicam napovedati vojno! Te po svetu še vedno trajajo, a hvala bogu, vsaj Islamska država izgublja moč!

Ostanite v cvetju, tudi če ne verjamete v moč cvetlic, ni zato, berite me dalje v Večerovih pogledih, pismih in prebliskih Dnevnika, in mi pišite:
tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !