Dobrodošli v svetu zaščit računov in profilov

Pa bog ne daj kake kljukice ven, ker potem ne bo nič s namestitvijo, svet računalništva je v celoti avtomatiziran, dobro pa je imeti originalne, plačane Windowse in plačano licenco za proti virusni program. Preko vsega tega smo nadzorovani, a tudi služimo s tem, naj se sliši še tako čudno.

Lahko na sončni svetovalci in svetovalke kimajo, migajo in gledajo, brez nekonvencionalnega spletnega dela in nagradnih iger bi marsikakšnemu brezposelnemu kljub socialni podpori trda predla. Mogoče se komu zdijo zaslužki od spletnih javno mnenjskih anket in nagradnih iger nizki, a če vse to seštejemo dobimo kar dober dohodek. Ki zavisi od vztrajnosti posameznika.

Če igraš, dobiš, če delaš, imaš, če premakneš, se premakne.

Dobro se je široko izogniti plačljivim igram na srečo in piramidnim mrežnim shemam. Dnevi, kot je črni petek, so marsikomu dobro osušili denarnice! Lepo je nakupovati, a predno gremo po nakupovalnih centrih, si je dobro v glavi narediti seznam, kaj nujno rabimo in kaj lahko počaka. Tiskalnik je že tak artikel, ki lahko počaka, saj razen od potiskanega papirja od njega ne bom imeli nič več, raje namenimo teh nekaj 10 evrov za nov prenosnik. Ki je naša tajnica, pisarna, delovno mesto.

Mogoče se komu zdi, da je pri javno mnenjskih anketah vedno eno in isto, a prihajajo tudi novi naročniki, a tradicionalni so tisti, od katerih se največ zasluži. Če so zneski nagrad manjši od 40 Evrov, se tega ne prijavlja, tako da je državi zadoščeno. Shranjevanje gesel na svojem prenosniku?

Da, če je nameščen zanesljiv proti virusni program. Brez pin kod se razume. Pa tudi davčne in emšo se ne shranjuje na računalniku. Gesla za spletne profile in račune brez težav, Saj vam kaj veliko ne morejo pobrat, zaslužek od spletnih javno mnenjskih anket ni tako velik. To je podobno kot pri sexsu, tudi če je stalna partnerka, brez hiv testa ni dobro sexsat brez zaščite, niti takrat, ko bi radi imeli naraščaj. Vsaka bo rekla, da vam je zvesta, a kakšen na hitro, to pa paše, se mi zdi!

Kaj pa vam?

tomaz.svagelj@gmail.com

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !