Leto prevelikih pričakovanj

Bolje, dragi moji, da preveč pričakujemo, kot da se pričakamo, bo že držalo. Od danes moji novi zgodbi in eno staro berete na:

http://locutio.si/index.php?no=100&clanek=3172

Ker je ravno po novo letnih čas, se spodobi kakšno reči, o ženskah, tukaj zagotovo nisem tako dober kot Edo s obujenkami, ki je na tem področju car! Moški pa lahko izberemo samo med tistimi, ki so samske, in so prijazne. Tako se ozek izbor še dodatno zoži. Po knjižnicah je težko najti kako normalno, lokali stanejo, zmenkarski portali pa še bolj. Stroškov, ki jih ni, pa raje samski moški porabimo za kaj bolj pametnega. Če pa kakšno osamljeno srečamo, in ji je do pogovora, kakšen čajček in tortica v dvoje ne škodi. Na tem področju me že mlajši prehitevajo, jebat ga.

Če bom letos odločneje zajadral v literarne vode, zna bit, da naletim na kako prijazno in željno objemov. Prav mlada ne bo, a pri Abrahamovih letih se ozirat na mlade, se nekako ne spodobi. Tudi za rit se je ne spodobi prijet, dokler se dobro s njo ne spoznaš, pa še potem jo je treba vprašat, če ji to paše. Bolj kot ženske me trenutno skrbi vreme, gnilo je, deževno in megleno. A kljub temu vsak dan prehodim najmanj 3 km.

Da bo letošnje leto polno dobrih in pozitivnih zgodb, o tem ne dvomim,
erotične želje lahko malo počakajo. Življenje nam kar naprej prinaša nove izvive, zagrabimo jih, če vmes pošlatamo še kake joške, in je ona za stvar, zna bit odličen dan. Tiste o potrošništvu so znane, da naj se Slovenci izogibamo potrošništvu, a potem tudi sexsamo ne več? Na razprodajah si je treba dati duška, sploh če zneski ne presežejo nekaj 10 Evrov! Moralnih naukov je naša rkc polna, pa je sama največji potrošnik in predvsem trgovec s odpustki in materializmom. Poglejte samo blišč katoliških cerkva, če bil pol tega denarja, ki ga ob mašah s ofrom naberejo, šlo za revne, potem ne bi rabili nobene humanitarne organizacije. Nič bliže bogu ne bomo, če se mu bomo odkupovali s denarjem, ki ga sprejemajo njegovi duhovniki.

Letošnje leto naj bo leto blogerk, naj se sliši njihov glas, naj bodo še dalje družbeno kritične, da enakopravnost ne bo samo parola na papirju. Kdaj bomo pri nas enakopravni, noben ne zna odgovorit, za začetek enake plače za oba spola, kar je Islandcem zaradi množičnih protestov žensk odlično uspelo! Zakaj bi mogle bit ženske za isto delo manj plačane od moških, ne vem, vem pa, da so sposobne opravljat vsa moška dela!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Leto prevelikih pričakovanj”

  1. stricmarc pravi:

    Ne vem, od kod ta mantra o slabše plačanem delu žensk. Za enako delo je enako plačilo ne glede na spol. Je pa res, da so ženske v povprečju slabše plačane od moških , ker zasedajo nižja delovna mesta ( v povprečju), čeprav imajo v povprečju boljšo izobrazbo. Ženske niso slabše plačane od moških. Ker pač zasedajo slabše plačana delovna mesta, je zaslužek manjši.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !