Nov diskont v mestu

Nič ne spravi upokojencev in ljudi s nizkimi prihodki v evforijo, kot je odprtje novega diskonta v mestu, če je to Lidl, praktično kot kafra izginejo zdravstvene težave upokojencev, ki tam nakupujemo. Res je, v Rožni dolini pri Gorici so včeraj, na upokojenski dan odprli že 55 Lidlovo trgovino v Sloveniji. Lidl je prisoten v 30 državah sveta in je največji Evropski trgovec.

Na odlični lokaciji na bivšem makadamskem parkirišču nasproti bloka Rožna dolina in na avtobusni postaji mestnega avtobusa je kupcem na voljo sodobna diskontna trgovina s najnižjimi cenami žvil in neprehranskih proizvodov. Je večja, svetlejša, s hitrejšimi blagajnami, s velikim predprostorom, kjer je na voljo kava mat. vse blagajne so zaščitene s stekleno steno. Nakupovanje poteka hitro, posamezni oddelki izdelkov so skoraj vedno na istem mestu, več kot iztegniti roko in vzeti želen izdelek ni treba. Za svoj denar tam dobimo največ.

Več kot 2000 zadovoljnih kupcev na otvoritvi, vsi smo dobili zastonj hambrger, kavo ali kavav in obesek, pa še 10 % otvoritvenega popusta na vse.

Usoda 50 metrov oddaljenega Mercatorja je več ali manj zaprtje

Če primerjemo Mercatorjeve in Lidlove cene, vsak teden 10 % popusta, številna nižanja in akcije, hitro ugotovimo, da tudi upokojencem s najnižjimi penzijami veliko ostane. Ne samo da s lahkoto plačajo položnice še nekaj prišparajo. V Lidlu imate rudsak za 10 Evrov poven
V Mercatorju največ do polovice. Če ste naveličani dragih Mercatorjevih mortadel, jogurtov in wc papirja, potem odločitev ne bo težka. Lidl ne oglašuje v nobenem tiskanem mediju, samo na tv, svoji spletni strani in na oglasnih panojih. In verjamite mi, če se vam prevečkrat zgodi, da s prsti predrete zanič wc papir, potem veste, kje lahko poceni kupite najboljšega. Motadela Kras ima kar 75 % svinjskega mesa. Poglejte na deklaracije, koliko svinjskega mesa imajo mortadele v Mercatorju.

Najvišji standardi kvalitete veljajo v Lidlu za vse, tam ni ne plesnivega sadja ne pokvarjenih živil, ne nedelujočih tehničnih izdelkov. Tudi spodnje perilo, kupljeno v Lidlu s odlično nosi in zdrži veliko pranj.

Zato Lidl hvala
Več mi bo ostalo zdaj ko ste v Rožni dolini

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !