Sedmica

Če še ne veste dragi moji, v 33 kolu Evro jackpota sta bili izžrebani dve sedmici in ena trojka, kar zadošča za dobitek 1 plus 2 ki znaša 7.30 Evra! Če igraš, dobiš! Dobil sem to, več kot v redu! Za eno številko bi dobil dobitek 2 plus 2 ki znaša 15.50 Evro. In če še ne veste, za 34 krog Evro jackpota znaša sedmica neverjetnih 90 milijonpov Evrov, kar s odbitimi 15 % za davkarijo, znaša še vedno odličnih 76 milijonov Evrov! Ne grejo v dohodnino, s njimi lahko dobitnik ali dobitnica za drobiž kupi vse slovenske dnevnike, Čez 100 hiš in stanovanj, pa mu še vedno ostane vsaj 30 milijonov za bančne depozite, in nekaj milijonov žepnine še ostane! Na lestvici najbogatejših Slovencev med prvimi 20!

Igra Evro jackpota nima nadležne 8 rezervne številke, lahko pa povečujete število krogov, a to je veliko tveganje, splača pa se vplačat še eno številko od 1 do 9! Že najmanjši dobitek je lepa žepnina in na to se pije in še kaj poje! Predstavljajte si občino, ki dobi teh 14 miljonov evrov, čaga do jutra, župan brez kravate, šampanjec teče v potokih, cela občinska uprava in občinski svetniki plešejo na mizah, ime občine pa začasno preimenujejo v Zlato. Če lahko s enim vplačilom evro jackpota zaslužimo toliko kot delavec v eni uri, se Evro jackpot splača vplačat. Pri vseh igrah na srečo, ki so plačljive, je pomembno, da ne gremo čez mero, in da mesečno za igre na srečo ne zapravimo več kot 10 % mesečnega dohodka, to je približno toliko, kolikor bi dali za kosilo v boljši restavraciji. Kdor pa vplačuje za igre na srečo več kot 50 Evrov na mesec, je velika mona. Kar pomeni, da mu ne ostane niti za kruh.

Jasno je, da vsi Evro jackpot milijonarji na začetku niso imeli nobenih finančnih težav, po približno 5 letih pa so skoraj vsi končali v bankrotu in s dolgovi. Nekaj pa jih je oplemenitilo podarjene milijone, in zdaj živijo uspešno in zdravo življenje. Težava Evro milijonarjev so prijatelji in znanci, vsak hoče vsaj nekaj, in lahkožive ženske, ki jih zanima dolče vita, na milijonarjev račun! In ko smo že pri Silviji iz Dolče vite, ki se je pod slapom fontane Trevi pod Španskimi stopnicami kopala, tega zdaj tam ne počnite, ker boste Rimski mestni upravi podarili nekaj 100 Evrov! Raja rada sanja o bogastvu, a kaj ko je skoraj edino bogastvo raje brezplačna telovadba v dvoje. A če za minimalno vplačilo Evro jackpota dobimo nekaj drobiža več, ni tako slabo, za eno kosilo v nakupovalnem centru je.

Bolje igrati Evro jackpot kot se ga nalivat za šanki, za ta 2,20 Evra še malega piva v bifejih ne dobite, sok pa je še dražji!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !