Kdor ne teče ni Slovenc

Čas je za Oktobrski come back na Siolove blogerske strani, denarja in slave bo obilo, ste vplačali 2 Evra za Evro jackpot?
Že danes zvečer bo lahko nekaj 1000 Slovencev in Slovenk odpiralo šampanjce, mogoče se dobiki, teh je večina, od 7 do 10 Evrov zde malo, toda najdite mi investicijo, ki vam potroji vplačilo?

Dogaja se te dni bolj malo, če sploh kaj, novic je obilo, a žal bolj saj veste kakšne sorte. So pa tudi dobre, od tega da kakšna na kakšnem družbenem omrežju pokaže joške, a kaj ko je bolj malo videti, ker se ta omrežja boje tistih zizkov kot hudič veste kaj samo klik stran pa je pornografije obilo! S goloto so težave, s prefabanimi politiki tudi, o lepih Sovinih dekletih je že 2 tedna veliko govora.
Najnovejša Preiskovalna bondiada nima kaj dosti za pokazat, razen da so ta dekleta blizu nekaterim parlamentarkam in premieru Šarcu.

Ko Slovenska politika pade na tak podn je čas, da se vprašamo, kdaj bo zakon o dolgotrajni oskrbi sprejet. V Knovsu pač ne vedo, da se na delovno mesto tajnega agenta lahko prijavi vsak, ki prinese potrdilo o nekaznovanosti, in da tam po domače ne gre.
V Sloveniji
se pač zgodi, da je kdo od tam zaposlenih komu blizu, a ker se ne gre za politično funkcijo, je to vseeno. Kdor je agent Sove, več ali manj analizira obveščevalne podatke, in je politično nepomemben.

Zato ta komedija zmešnjav Knovsa je brez potrebe, dragi Tonin, res nimaš drugega, pametnejšega Dela? Ko smo že pri Delu, 30 novinarjev in novinark naj bi Delo odpustilo, a pomislimo, da bodo vsi dobili najmanj eno letno podporo, pa še honorarje do 200 Evrov na mesec bodo lahko dobivali, je to dobra ponudba. Delovi novinarji so dobri, in jim ne bo težko najti novega Dela, in najmanj leto dni živeti na račun države ni slabo se mi zdi!

Kar se tiče Brexita, to je cirkus, ki bo Britanske davkoplačevalce stal najmanj 100 milijonov, ki bi jih lahko porabili za socialne programe. Razveza s Evropo bo dolga, Breksitarji so zdaj v velikih težavah, s čim si bodo brisali, je še večja težava saj večino wc papirja Združeno kraljestvo uvaža!
Boris Jonson bo kmalu bivši premie, in nič ne kaže, da bi bila opozicija naklonjena sporazumnemu razhodu s Eu.
Ker vsak ki rine iz Eu je več kot nor

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Kdor ne teče ni Slovenc”

  1. Stric Marč pravi:

    Tonin ve, da se pada na malenkostih, na bananinih olupkih in ne na velikih ovirah. Spomnimo se afere Dim8c, makete za drugi tir, Kanglerjevih radarjev. Ko javnost zagrabi tudi s pomočjo naših mrdijev, je potrebo majati ( prosto po dr. Bučarju), če hočemo da vlada pade in se “m”i zavihtimo v sedlo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !