Kaj je smisel življenja

Zagotovo laganac, da se uležeš, ko drugi hitijo, popoldanska siesta in life na izi. Vse to je dobro, preveč naprezat se ni dobro, dobro je pa pogledat za kako dobro bejbo. Zato se splača ustat, tudi ko ležimo. Dragi moji, jeba je ta Corona, no ja vsaj na vikendu sem bil 9 dni. Dobra dela štejejo, slabi politiki se odštevajo.

Dobre stvari so zastonj, zastonj anti virus, zastonj avtobusne vožnje zaradi Corone, zastonj politične obljube. Te nič ne stanejo, plačujemo jih vedno davkoplačevalci. Verjeti v srečo je imeti srečen dan, če še ne veste, igre na srečo so bile že v antičnih časih. Kasneje tri limone na enorokih jackih, dan danes pa napredne igre na slot mašinah v igralnicah, prav nič ne zamudite, če ne zahajate tja.

S klasičnimi igrami na srečo, kot sta loto in jackpot si je treba postavit mesečni znesek, tam okoli 50 evrov na mesec, kak evro gor ali dol, in vzeti vse dobitke. Za razliko od igralništva igranje lota in jackpota s zmernimi zneski ne zasvoji. Sistemca pustite stat pri miru!

S temi turističnimi boni bo fajn, nekje proti koncu junija boste lahko šli v cenejše toplice, kot so Topolšica, če ste stalni gost, boste tam lahko sami za bon 5 dni. Večerjo bo treba doplačat, a teh dodatnih 100 evrov je za darilo države mala malca. Ne pozabite na nove kopalke pa kake bolj nobel hlače, pa tudi kaka srajca ne škodi. Da ne boste hodili po hotelu kot revež. V toplicah je fajn, med termalnimi mehurčki se sprostimo, še termalna voda odganja Corono.

Bolje v toplice, na vikend, kot tekat po nakupovalnih centrih. Ki jih ima Corona najraje, tam se tudi najhitreje okužimo Še napoved sedmice v današnjem kolo

Spet je ne bo nekaj 6 plus 1

Ostanite doma in na vikendu

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Kaj je smisel življenja”

  1. stricmarc pravi:

    Smisel življenja je ležanje na plaži,
    jezdenje oblakov
    in čivava na straži.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !