Nakup combo kompleta

Naj bi bilo enostavno dejanje, če gremo k znanemu trgovcu, za najslabši komplet odštejemo 23 evrov, in zadeva dela. Ti najcenejši kompleti imajo trde tipke, slabo miško, in kaj več kot leto ne zdrže.

Pri znanem spletnem trgovcu je zelo enostavno, za naročilo ne porabimo kaj več kot 5 minut, najcenejši komplet je vsaj 5 evrov cenejši kot najcenejši pri znamem trgovcu. Prišparamo si brušenje čevljev za v mesto, čas, stroške prevoza, špežo in še kaj zraven, za tisto manj, ko na spletu dobimo komplet, plačamo poštnino pošti.
5 evrov.

Jasno je, da vsaka tipkovnica, prodana v Sloveniji, ima šumnike,tipko za okna, velike črke, alt gr za afno, vračalko, enter in numerično tipkovnico. Baterij ne rabite kupovat, ker jih dobite v kompletu, zdržijo pa kako leto. Za pogosto tipkanje, vedno na kolenih, izberite mehko tipkovnico, bo lažje. Miška naj bo 1600 dpi laser, sodobne miške ne oddajajo več rdeče svetlobe. Lahko smo veseli, da živimo v Sloveniji, za enak komplet, samo brez šumnikov, bi pri nemškem spletnem trgovcu odšteli 25 evrov brez poštnine, poštnina v Slovenijo pa ni manjša od 20 evrov.

Čakanje 5 dni, odprema pošte Slovenije en dan, en podpis in datum, odkupnina 22,70 evra. Kar je ugodno, potreben je samo sprehod do pošte. Odvijanje folije ni najbolj prijetno, a ko oddajnik preklopimo na prenosnik, dela takoj. Po skoraj enem letu imam spet priključen laserski tiskalnik, ki ga skoraj ne rabim, tipkanje je hitro, skoraj prehitro.

In ne pozabite, danes je obletnica nevihte, bivši hrvaški državni praznik, Slovenci in Slovenke pa zdaj množično unovčujejo bone. Tudi jaz bom čez kakšnih 10 dni šel na vikend za dober teden, boni pa bodo počakali do jeseni. Za dobro počutje in manj virusov je nov komplet nujen, nima smisla s čistili čistit, če se lahko za dobrih 20 evrov kupi nov kompet.

Dela v nulo, bi rekli, in ta spletni trgovec je zagotovo zgodba o uspehu. Vedno mu uspe od Kitajcev dobiti računalniško periferijo po norih cenah, v bogati Nemčijo odšteti kar 25 evrov za combo komplet brez poštnine je potratno. Zadovoljstvo veliko, nič več nadležnega kabla, skrolanje gre hitro, ni da ni.

Uživajte poletje še naprej čimprej na dopust

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !